Om N&M Tilsyn

Hvad kan vi tilbyde vores kunder

N&M Tilsyn er startet af Nicolaj T. kruse i 2018. Vi er lokaliseret i Middelfart på Vestfyn og i Herningområdet, men kører i det meste af Jylland og på hele Fyn. Vi servicerer for det meste de private marked og mindre ejendomshandlere. Vores kompetencer er tilsyn ved køb og ingeniørberegninger til energiforbrug, renovering og tilbygning. Vi tilbyder hjælp til gennemgang af huset inden køb og hjælper dig med at få et godt overblik over husets stand inden køb, så du ikke render ind i dyre uforudsete ekstraudgifter ved den efterfølgende renovering.

Vores primære fokus ligger i at klæde dig bedst muligt på, så du kan tage den bedste beslutning for din renovering, nybyg eller skadesituation.

Hos N&M Tilsyn bestræber vi os på at give dig ro i sjælen når du står og skal købe eller renovere hus, vi eksisterer for at svare på dine spørgsmål og oplyse dig om de udfordringer du ikke selv kender til.
Nicolaj KruseEjer, NM tilsyn

Vores mission

Vi ligger vægt i et godt og gennemarbejdet produkt, om det så er en tegning eller en rapport du bestiller så kan du regne med produktet. Vores mål er at opnå 100% kundetilfredshed. Derfor har vi valgt at arbejde med følgende 4 principper

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet – dette gælder lige fra tegning til rådgivning.

Ansvarlighed

Vi foretager ansvarlige analyser, som bunder i konkrete erfaringer fra tidligere projekter.

Ærlighed

Vi giver altid vores kunder en ærlig og objektiv behandling og har ingen forfordelte partnere vi arbejder sammen med.

Pålidelighed

At du som kunde kan stole på os og regne med at en aftale er en aftale er meget vigtigt for os.

Hør hvad vores kunder har sagt om os

Vores kunder er grunden til at vi eksistere og derfor vil vi lade dem fortælle deres oplevelser med os.

"Nicolaj har hjulpet os med at ombygge vores lejlighed i Vanløse og han var både med som rådgiver og arbejdskraft. Vi er utroligt glade for at have haft ham med på projektet."
Astrid og MartinFørstegangskøbere
Se vores services